USA og fremtiden – Gifford & Pind

USA og fremtiden med Rufus Gifford og Søren Pind.

Mød tidligere amerikanske ambassadør i Danmark Rufus Gifford og tidligere minister og mangeårigt medlem af Folketinget Søren Pind. To bemærkelsesværdige mænd, hvis hjerter banker for politik. Begge har en stor kærlighed til USA og en enorm politisk erfaring. Nu mødes de to gode venner i en spændende samtale om mulighedernes land og om fremtiden.

Rufus Gifford og Søren Pind holder begge meget af USA. Men de er langt fra enige i, hvilken retning landet bør bevæge sig i. Derfor kan du glæde dig til interessante diskussioner, godmodige drillerier og masser af underholdning, når de to erfarne herrer diskuterer det amerikanske valg, Trump-effekten, handelsaftaler, tidligere præsidenter og meget mere.

Glæd dig til en spændende, oplysende og underholdende aften i selskab med to enestående politiske profiler!

Rufus Gifford og Søren Pind
Rufus Gifford var amerikansk ambassadør i Danmark fra 2013-2017. Før ambassadørposten var han økonomisk rådgiver for Præsident Obama og spillede en vigtig rolle i Barack Obamas to præsidentkampagner. I 2018 stillede Rufus Gifford op til Kongressen i delstaten Massachusetts.

Søren Pind melde sig ind i Venstre i 1985 og har været en af dansk politiks mest markante stemmer. Allerede som 28-årig blev Pind bygge- og teknikborgmester i København, siden har han været minister for udviklingsbistand, integrationsminister, justitsminister samt uddannelse- og forskningsminister. I 2018 lagde Søren Pind en lang og beundringsværdig karriere i dansk politik på hylden, for at forfølge en karriere i den private sektor.

Vi glæder os til at se dig til en spændende og underholdende aften i godt selskab med to store politiske personligheder.

Mandag, 28. september 2020, kl. 19.00-21.00 – incl. pause.
Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater, Silkeborg.
Til dette arrangement er nummererede siddepladser ophævet – og der er fri placering i salen med afstand.
Billetpris kr. 344 / 294 incl. gebyr.

Arr. Tikko

 • Dato
  30.
  November
  2020
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  294 - 344 kr.
 • Kategorier
  Foredrag
Køb billet Tilkøb m.m.