Wannabe – The Spice Girls Show

Spice Up Your Life!

Er du klar til at genopleve Girl Power og 90’ernes magi gennem hits fra Spice Girls?

Alt du skal gøre, er at Say You´ll Be There!

WANNABE tager dig med på en nostalgisk oplevelse sammen med Ginger, Sporty, Baby, Posh & Scary til et brag af et musikalsk show, hvor du kan Zig-A-Zig-Ahhhh. Medbring dine bedste moves, dit fedeste outfit og din GIRL POWER attitude, så er du klar til at swing it, shake it, move it, make it.

Showet WANNABE er en kæmpe hyldest til Spice Girls, hele universet omkring pigerne og alt det de har været med til at skabe. Det er musikken, fællesskabet, tøjet, festen, og alt det vi forbinder med Spice Girls. På scenen står 5 af landets absolutte bedste professionelle performere, der med kæmpe respekt og kærlighed genskaber magien fra dengang. Originale musikarrangementer, der giver dig chancen for at høre dine yndlingssange på en frisk, spændende og unik måde – det er eksklusivt for WANNABE.

Så skal du med til årets fedeste fest! Inviter venner, veninder og kæreste med og få en helt speciel oplevelse.

Genoplev musikken, showet og pigernes friendship, når WANNABE – The Spice Girls Show gæster Jysk Musikteater, Silkeborg.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 29. februar 2024, kl. 20.00

Arr: JMTS


Husk du kan nyde en lækker middag i Restaurant Stryget for show. Denne aften serveres en
lækker 2-retters menu med forret bestående af rejecocktail i moderne fortolkning samt hovedret bestående af unghanebryst med knuste kartofler, ristet spidskål og pimentsauce. Er du mere til tapas er det også muligt at bestille en tapastallerken med alverdens lækkerier.
Det er også muligt at booke Nem Pause og springe køen i baren over.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  29.
  Februar
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  390 kr.
 • Kategori
  Show