Winemakers Dinner

Portugisisk Aften

Det er med glæde, vi som vanligt kan byde velkommen til en aften i selskab med spændende vine. Vi får besøg af João Almeida fra Soalheiro & Gustavo Devesas fra Graham’s der begge vil kommentere de vine, der serveres på aftenen.

Vi starter med en apéritif i STRYGET vinbar i stueetagen.
Kl. ca. 18.00 går vi i musiksalen og smager 3 topvine.

Efter smagningen går vi i STRYGET Restaurant hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine fra portugisiske Soalheiro & Graham’s.

Aftenens program:
Vi starter med en apéritif i STRYGET Vinbar i stueetagen.
Espumante Bruto, D.O.C., Soalheiro, Portugal
Kl. ca. 18.00 går vi i Musiksalen og smager disse 4 vine.
Først 2 fra Soalheiro derefer 2 fra Grahams.
2023 Alvarinho Granit, D.O.C, Soalheiro
2021 Alvarinho, D.O.C, Primeiras Vinhas, Soalheiro
2012 Malvedos, Single Qunita Vintage Port, Grahams
2000 Vintage Port Magnum, Grahams

Efter smagningen går vi i Stryget Restaurant hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine.

Aftenens menu:

STRYGETS BACALHAU COM NATAS
Bagt torsk – cremet dildfløde – korinaderkarse – urter.
Serveret med baguette og pisket smør
2022 Soalheiro Alvarinho Reserva, Soalheiro

LANGTIDSSTEGT OKSE
Løgkompot – sprød kartoffel – efterårs grøntsager
2017 Vinha do Souto, DCC Alentejo
Quinta da Fonte Souto

LEITE CREME
“Portugisisk Crème brûlée”
appelsinsorbet – kanel knas
20 Years Old Tawny, Grahams – 450 cl.

Evt. spørgsmål kan rettes til Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73.

Køb billet Mad og drikke