Lad os planlægge sammen, når du skal holde fest i Jysk Musikteater.
Menu og vine kan sammensættes ud fra individuelle ønsker.

Menuforslag, som kan tilpasses efter ønsker:
Velkomstdrink & snacks

Serveret fra buffet:
Saltbagt laks med urtecreme og krydderurtesalat
Bresaola med balsamico glace, frisée, syltede cherrytomater
Serveret med friskbagt brød og smør

Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin
Svinefilet stegt med chili og ingefær
Smørstegte kartofler med friske krydderurter
Sæsonsalat med årstidens grønsager og feta
Rå-marineret grønsager vendt i olie-eddike dressing
Græsk salat med agurk, tomat, peber, hvidløg, oliven og feta
Rødvinssauce og kold bearnaisecreme

Mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme
Lemon-mousse med skovbær
Kaffe og sødt

Vinmenu, øl og vand – indtil kl. 01.00

Pris pr. pers. kr. 850
(ved min 30 pers.)

For yderligere information og bestilling, kontakt venligst Restaurantchef Klaus Nielsen, klaus@jmts.dk