På bordene:

Marineret sild med løg & hjemmelavet karrysalat
Julesild med kanel, appelsin, capers & rødløg

Tallerken serveret forret:
Laks & Spinat
Citrus bagt laks, spinatsouffle, syrnet sennep, sprødt, rød mizuna
Serveret med surdejsbrød og julesmør

Traditionel buffet:
Lun rødspættefilet med citron og remoulade
Æg & rejer med mayo og cherrytomater
Tarteletter med høns i asparges
Julemedister med rødkålssalat
Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
Lune frikadeller med rødkål
Andeconfit med bagte rodfrugter
Honning marineret svinefilet med grønlangkål og brunede kartofler
Langtidsstegt okse med rosmarin og hvidløg
Flødekartofler & julesalat med frugter og nødder
Ostebræt med 3 slags oste, druer og syltede rosiner
Ris a la mande med kirsebærsauce

Serveret med rugbrød, brød og smør

 Natmad:
Krydret gullashsuppe
Serveret med friskbagt grovbrød

Pris pr. pers. kr. 395,-
(ved min. 30 pers.)

For yderligere information og bestilling, kontakt venligst Restaurantchef Klaus Nielsen, klaus@jmts.dk

Se også forslag til ‘Komplet Julefrokost 2020’,  med lækker buffet, festligt 4-mands liveband, dans på Restaurant Stryget og natmad.