Lad os planlægge sammen, når du skal holde fest i Jysk Musikteater.
Menu og vine kan sammensættes ud fra individuelle ønsker.
Menuforslag, som kan tilpasses efter ønske:
Menuforslag 1:
3 retters serveret menu
Velkomstdrink og sprøde snacks
Sesambagt laks
Friske salatblade vendt i citrusolie, dildcremé, radiser og sukkerærter
Serveret med baguette og smør
Langtidsstegt kalveculotte
Kartofler vendt med friske krydderurter – rødvinssauce
Ristede forårsgrønsager og spinatsoufflé
Chokoladesymfoni
Mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme og syltet ananas
Pris pr. pers. kr. 380,-
(ved min. 30 pers.).
Menuforslag 2:
Buffet
Velkomstdrink og sprøde snacks
Tarteletter med høns i asparges
Dampet laks med rejer, urtecreme, citron og friske krydderurter
Serveret med brød og smør
Langtidsstegt kalveculotte – krydderstegt kylling
Smørstegte kartofler med timian
Forårsssalat med udvalg af forårets grøntsager og feta
Råmarinerede grøntsager med appelsin og ruccola
Tomatsalat med mozzarella og rødløg
Madagaskarsauce
Syltede pærer med vaniljecremé
Chokoladeis med melonsalat og nøddecrunch
Pris pr. pers. kr. 385,-
(ved min. 30 pers.).
Pakketilbud, pris pr. pers. kr. 625,-
Ovenstående forslag som pakketilbud med vin, øl og vand ad libitum under middagen samt kaffe/te.(ved min. 30 pers.)
Natmad – forslag:
Trekant-sandwich med fyld – pr. pers. kr. 55,-
Sliders – pr. pers. kr. 75,-
Hotdogs (samle selv)- pr. pers. kr. 85,-
Charcuteribord med oste – pr. pers. kr. 90,-
For yderligere information og bestilling, kontakt venligst Restaurantchef Klaus Nielsen, klaus@jmts.dk