2-retters menu med årstidens råvarer.

Stryget Restaurant & Teatercafe serverer en lækker 2-retters menu, med årstidens spændende råvarer, i forbindelse med forestillinger i Jysk Musikteater.

Pris pr. pers. kr. 230,- (kr. 245,- fra efterår 2021)
Menuen serveres fra kl. 17.30.
(skal bestilles senest kl. 16.00, dagen før forestillingen)

Køb din 2-retters menu sammen med billet til koncert/show/foredrag m.v.
Har du allerede købt billet til koncert/show – kan du på eventsiden, klikke på knappen ’tilkøb’ og tilkøbe din 2-retters menu.

August / September-menu:
Røget laksetatar – sprøde chips – dijon – syrnet fløde
Unghane roulade – polenta – syrlige gulerødder – urteglace

Oktober-menu:
Dansk kylling – perleløg – dijon – urtemos
Pære Belle Helene – porcheret pære – mørk chokolade – vanilleparfait

November-menu:
Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips & pesto
Langtidsstegt Oksedråbe – demiglace – saltbagt selleri – porre – duchesse

December-menu:
Andeconfi – nøddestegte kartofler – glacerede rødbeder – orangesauce
Kejserindeis – amarena kirsebær – vanille – machino likør

Januar-menu:
Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Amerikansk okse – knuste rosmarin kartofler – honningbagte rodfrugter – okseglace

Februar-menu:
Braiseret kalvespidsbryst – kartoffelspyd – dijonsause – bagte rodfrugter
Citrontærte med brændt marengs – sort sesam – hvid chokolade – mandel.

Marts-menu:
Røget laksetater – sprøde chips – dijon – syrnet fløde
Unghane roulade – polenta – syrlige gulerødder – urteglace

April-menu:
Krydderstegt vildsvinemørbrad – ristede forårsgrønsager – kartoffeltærte – vildsky
Panna Cotta – ananas – nødder – chili

Maj-menu:
Smørdampede grønne asparges – dild – hollandaise – sprød rugbrød
Coq au vin – perleløb – tørsaltet bacon – urter – svampe

Arr. Stryget Restaurant & Teatercafe
Restaurantchef Klaus Nielsen
klaus@jmts.dk

For yderligere info:

Restaurantchef Klaus Nielsen
klaus@jmts.dk
tlf. 3080 6973