Barselona

Support TBA

Lørdag 21. september 2019 kl 20.00
Stående koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 170,- inkl. gebyr- unge under 25: kr. 90,- inkl gebyr

Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017. På baggrund af tre mixtapes spillede de blandt andet en række udsolgte koncerter rundt i hele landet inklusive Roskilde Festival, Smukfest og Rampelys i Silkeborg. Siden er det kun gået fremad og deres energiske, men inderlige livekoncerter er blevet et trademark, hvor det unge band på Spot Festival 2018 fik 5-stjernede anmeldelser over hele linjen. Nu kan du møde dem på Kedelhuset.

I efteråret 2018 udgav Barselona singlen 'Fra Wien Til Rom', der for alvor åbnede op for dette nye kapitel, hvor man tydeligt kan mærke at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. Efter massiv radio airplay optrådte de med 'Fra Wien Til Rom' til P3 Guld i januar 2019.

Sidenhen fulgte bandet op med singlerne 'Har Været På Vingerne', 'Samme Båd' og 'Åbne Arme'  – alle med det unikke skud af Barselona-krydderi, men også med kontraster og forskelligheder i både lydbillede og tekst. Det samme gør sig på mange måder gældende på de to nyeste numre 'Bankende Hjerter' og 'Fridag pt. 2', der også vidner om en kæmpe nysgerrighed efter at afsøge genrer og en søgen efter konstant udvikling. 'Bankende Hjerter' var Ugens Uundgåelig på P3 og var sidste forløber op mod den 15. marts hvor Barselona udgav de to albums 'Hjertebank' og 'Legebørn', som igen beviser de to 18-årige drenges ekstraordinære drivkraft – ét debutalbum var ikke nok.

Barselona fortsætter derved kapitlet med to debutalbums – et kapitel, der med deres kompromisløshed om at gøre tingene på deres helt egen måde, kan være med til at bryde med de klassiske skabeloner, og skubbe til både grænser, genre og tendenser – en fortsættelse af et kapitel, der for alvor har understreget, hvorfor Barselona anskues som et af landets mest progressive og fremadstormende bands.

Fra Wien Til Rom musikvideo – https://www.youtube.com/watch?v=kXiMvyyF6_g
P3 Guld live optræden – https://www.youtube.com/watch?v=Q2-xWteQuiI
Fridag musikvideo – https://www.youtube.com/watch?v=9gjfChbE2Ss

 • Dato
  21.
  September
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  90 - 170 kr.
Køb billet Tilkøb m.m.