Winemakers Dinner

Bourgogne aften.

Vi arbejder på at få besøg fra et Bourgogne hus der, hvis muligt, vil kommentere de vine, der serveres under middagen.

Det glæder os at kunne byde velkommen til en aften i selskab med spændende vine fra Bourgogne.
Vi starter med en apéritif i STRYGET Vinbar i stueetagen.
Cremant de Bourgogne, AOP, Paul Delane, Magnum
Kl. ca. 18.00 går vi i Musiksalen og smager disse 3 topvine:
• 2021 Chablis Vaudésir, Grand Cru, Maison Joseph Drouhin
• 2021 Chassagne-Montrachet Blanc, AOP, Alex Moreau
• 2020 Gevrey Chambertin, Premier Cru,
Les Champeaux, Domaine Philippe Leclerc
Efter smagningen går vi i STRYGET Restaurant hvor vi skal
nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine
fra Bourgogne.

MENU

STRYGETS ASPARGES MIMOSA
Danske asparges – pocheret æg – friteret capers – hollandaise.
Serveret med baguette & pisket smør med havsalt.
2022 Mâcon-Bussières les Clos, AOP, Maison Joseph Drouhin

KALVERIBEYE
Gastro kalv – Pommes Anna – Bourgogne glace – ærtepure – chili karse
2022 Bourgogne Rouge Côte D’Or, AOP, Domaine du Vieux Collège
2021 Côte de Beaune-Villages, AOP, Maison Joseph Drouhin

OSTETALLERKEN
Brie de Meaux – Tomme de Savoi – Morbier – Fourme d’Ambert.
Syltede bær – knækbrød – sprød butterdej – romrosiner
2021 Morgon, Cru Beaujolais, Julien Sunier

Evt. spørgsmål kan rettes til Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73.

Køb billet Mad og drikke