Karen-Marie Lillelund

Small Talk – ja tak!

Karen-Marie Lillelund Opfordrer Til At Genopdage Værdien Af Small Talk I Sit Nye Foredrag og Bog: “Small Talk – Ja tak !”

I hendes foredrag og bog, “Small Talk – Ja tak !,” tager Karen-Marie Lillelund publikum på en hylende morsom rejse ind i den betydningsfulde verden af small talk og minder os om, hvorfor det er værd at værdsætte de små øjeblikke i livet. 
Hun stiller spørgsmål ved, om small talk er flyttet ud på de sociale medier, hvor emojis har erstattet ansigtsudtryk, eller om vores travle liv og personlige mål har fået os til at glemme vigtigheden af at forbinde med andre gennem små samtaler.
Hun fremhæver eksempler på disse små øjeblikke og publikum vil uden tvivl genkende sig selv og deres egne oplevelser i hendes beskrivelser. Karen-Marie Lillelunds foredrag er altid hylende morsomme. Hun bevæger sig i en verden af anekdotiske selvironiske rejser med rene pointer og en masse punchlines, der gør det til en aften du ikke lige glemmer, Så Small Talk, ja tak!

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Tirsdag, d. 5. marts 2024, kl. 19.30

Arr: Kanon Produktion


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som på denne aften serverer en veltillavet 2 retters menu og en skøn tapastallerken med alverdens lækkerier.
 Aftenens 2-retters består af forret og hovedret.

FORRET:

Røget dyrekølle – balsamico – salte mandler – syltede bøgehatte

Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET:

Coq au vin – perleløg – bacon – timiankartofler

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  5.
  Marts
  2024
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  345 kr.
 • Kategori
  Foredrag