Lokaler til ethvert formål

Jysk Musikteater i Silkeborg er et alsidigt hus, der ud over kulturelle og musikalske begivenheder råder over faciliteter, der egner sig rigtig godt til erhvervsarrangementer.

Se nærmere på vores restaurant og forplejningsmuligheder for jeres næste arrangement eller læs mere om hvor nem transporten til Jysk Musikteaters skønne faciliteter er.

Har du behov for mere inspiration, kan du downloade vores brochure for erhvervsarrangementer.

Jysk Musikteater tilbyder jer:

  • Store, flotte plenumlokaler med op til 750 delegerede
  • Gratis trådløst internet
  • Gode lokaler til parallelsessioner
  • Break out-lokaler
  • Foyer og udstillingsarealer på mere end ca. 800 kvm.
  • Kompetent konference- og teknisk personale
  • Gode muligheder for forplejning

Vi kan stille lokaler i både Jysk Musikteater og spillestedet Kedelhuset til rådighed for dit næste arrangement. Her er overblikket:

Teatersalen

Med plads til 750 deltagere i tribune er her rig mulighed for spændende arrangementer af den store størrelse. Tribunen er udtrækkelig hvormed salen også kan bruges til fx julefrokoster og firmafester.

Musiksalen

I Musiksalens lyse og rummelige lokaler er der plads til 200 personer i stolerækker. Lokalet ligger belejligt i direkte forlængelser af husets store smukke foyer, hvor der er udgang til Stryget og Silkeborgsøerne.

Kedelhuset

Kedelhuset byder velkommen med sine rå og historiske rammer. Bygningen, der var en essentiel del af den gamle Papirfabrik, er i dag et spændende spillested, hvis rammer også egner sig særdeles godt til møder- og konferencer. I stolerækker rummet lokalet 250 personer.

Kedelhuset fungerer som Silkeborgs spillested og fremstår råt og charmerende

Stryget

I Jysk Musikteater ligger Stryget Restaurant og Teatercafé. De store panoramavinduer viser en smuk udsigt over Hjejlebådene og Silkeborgsøerne. Stryget kan rumme 250 personer i stolerækker.

Stryget er indrettet med en populær vinbar i stueetagen – med indgang lige fra havneområdet

Samarbejdspartner på konferencer og events er EVARTO.