Trine Pallesen

Trine Pallesen siger selv, at hun har kastet sig med åbne arme ud i stort set hvad som helst, der har en scene og drejer sig om professionel kunstnerisk udfoldelse, – Revy, dansk dramatik, klassikere, musical, film, TV, radioteater etc. Det gjorde hun absolut også til koncerterne i Silkeborg, hvor hun bl.a. sang numre af Swe-Danes, Grethe Ingmann samt musical-numre fra West Side Story og Mød mig på Cassiopeia. Hun sang desuden også ”That’s life” sammen med Silkeborg Blæserne.
Hun fik sit store gennembrud som Gaby i DRs successerie Rejseholdet, hvorefter hun medvirkede i en række film og TV-serier. Sideløbende med karriere på film har hun haft stor succes med roller i musicals og musikforestillinger.

2011 Nytårskoncerternes klassiske solist var den unge, norske sopran Vibeke Kristensen. Før koncerterne var der helt sikkert ikke mange i Silkeborg, som kendte Vibeke Kristensen, men hun henrykkede publikum med bl.a. Händels ”Lascia chió pianga”, Guonod’s ”Ah, je veux vivre” og ”O, mio babbino” af Puccini.
Vibeke Kristensen er uddannet på den Norske Musikhøjskole og færdiggjorde sine studier på Det Kongelige Danske Operaakademi i sommeren 2006.

Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2004 i Glucks ”Orfeus og Euridice”. Her har hun i de efterfølgende år haft flere gæsteoptrædener i  bl.a. Flagermusen,Pelléas et Mélisande og Rusalka. Hun har desuden sunget på Den Jyske Opera i bl.a. Figaros Bryllup, Tryllefløjten og Elskovsdrikken.

Solist i år

2011