Månedens 2-retters

Tilkøb månedsmenu

Stryget Restaurant & Teatercafe serverer en lækker og velsmagende 2-retters menu med årstidens spændende råvarer i forbindelse med forestillinger i Jysk Musikteater.

Menuen serveres fra kl. 17.30.
(skal bestilles senest kl. 16.00, dagen før forestillingen)

Køb din 2-retters menu sammen med billet til koncert/show/foredrag m.v.
Har du allerede købt billet til koncert/show – kan du klikke på knappen ovenfor og tilkøbe din 2-retters menu nu.

Maden tilberedes i Jysk Musikteaters eget køkken

2 retters menuer 2022

Januar:
Cremet gulerodssuppe – unghanesouflé – friske krydderurter
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Oksemedallion – rødvinsglace – bagte rodfrugter – kartoffelsouflé

Februar:
Røget laksetatar – dijon – rødløg – kørvel
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Kalvespidsbryst – skysauce – stegte kartofler – vinterurter

Marts:
Røget dyrekølle – balsamico – salte mandler – syltede bøgehatte
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Coq au vin – perleløg – bacon – timiankartofler

April:
Bresaola – syltede tomater – ristede kerner – sellericreme
***
Langtidsstegt kalveculotte – pommes Anna – smørristede forårsgrøntsager – demi glace

Maj:
Smørdampede grønne asparges – dild – hollandaise – pocheret æg
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Kalvemedallion – cremolata – smørstegte kartofler – portvinsglace

August:
Bagt kulmule – ærtepure – håndpillede rejer
***
Farseret unghanebryst – knuste kartofler – ristet spidskål – pimentsauce

September:
Varmrøget laks fra Katrinedal – radiser – dildcreme
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Helstegt oksefilet – hjemmerørt bearnaisesauce – sensommersalat – grove fritter

Oktober:
Skovsvampesuppe serveret i brødbowle
***
Langtidsstegt vildsvinenakke – rosmarin kartofler – rosenkål

November:
Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

December:
Røget laks – peberrodscreme – ærteskud
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Andeconfit – nøddestegte kartofler – glaceret rødbeder – orangesauce

Har du fødevareallergi eller andre hensyn, kontakt os venligst for aftale.

STRYGET Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg tlf. 2967 062

For yderligere info:

Restaurantchef Klaus Nielsen
klaus@jmts.dk
tlf. 3080 6973