Stryget Restaurant & Teatercafe serverer en lækker og velsmagende 2-retters menu med årstidens spændende råvarer i forbindelse med forestillinger i Jysk Musikteater. Læs om menuerne for den enkelte måned under dit arrangement.
Menuen serveres fra kl. 17.30.
(skal bestilles senest kl. 16.00, dagen før forestillingen)
Køb din månedsmenu sammen med billet til koncert/show/foredrag m.v.
Du kan også altid senere vende tilbage den side, hvor du har købt billetter til fx en koncert, hvor du trykker på knappen med teksten ‘Mad og drikke’.
2 retters menuer
September:
FORRET: Varmrøget laks fra Katrinedal – radiser – dildcreme. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Helstegt oksefilet – hjemmerørt bearnaisesauce – sensommersalat – grove fritter
Oktober:
FORRET: Skovsvampesuppe serveret i brødbowle
HOVEDRET: Langtidsstegt vildsvinenakke – rosmarin kartofler – rosenkål
November:
FORRET: Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky
December:
FORRET: Røget laks – peberrodscreme – ærteskud. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Andeconfit – nøddestegte kartofler – glacerede rødbeder – orangesauce
2025:
Januar:
FORRET:
Cremet gulerodssuppe – bagt torsk – friske krydderurter
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET:
Langtidsstegt Oksefilet – rødvinsglace – bagte rodfrugter – kartoffeltærte
Februar:
FORRET: Røget laksetatar – dijon – rødløg – kørvel
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Dansk kalvefilet – skysauce – stegte kartofler – vinter urter
Marts:
FORRET: Røget dyrekølle – balsamico – salte mandler – syltede bøgehatte. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Coq au vin – perleløg – bacon – timiankartofler
April:
FORRET: Bresaola – syltede tomater – ristede kerner – sellericreme
Serveret med surdejsbrød og smør
HOVEDRET: Langtidsstegt kalveculotte – pommes Anna – smørristede forårsgrøntsager – demi glace
Maj:
FORRET: Smørdampede grønne asparges – dild – hollandaise – pocheret æg
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Kalvemedallion – cremolata – smørstegte kartofler – portvinsglace
August:
FORRET: Bagt kulmule – ærtepure – håndpillede rejer
Serveret med surdejsbrød og smør
HOVEDRET: Provencestegt kylling – knuste kartofler – ristet spidskål – pimentsauce
September:
FORRET: Varmrøget laks fra Katrinedal – radiser – dildcreme
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Dansk kalvemørbrad, persillekartofler, dijonglace og ristede æbler
Oktober:
FORRET: Skovsvampesuppe
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Helstegt oksefilet – hjemmerørt bearnaisesauce – ristede sensommer grønsager – grove fritter
November:
FORRET: Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky
December:
FORRET: Røget laks – peberrodscreme – ærteskud
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Andeconfit – nøddestegte kartofler – glaceret rødbeder – orangesauce
Har du fødevareallergi eller andre hensyn, kontakt os venligst for aftale.
STRYGET Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Restaurantchef Klaus Nielsen
klaus@jmts.dk
tlf. 3080 6973