Månedens menu

Stryget Restaurant & Teatercafe serverer en lækker og velsmagende 2-retters menu med årstidens spændende råvarer i forbindelse med forestillinger i Jysk Musikteater. Læs om menuerne for den enkelte måned under dit arrangement.

Menuen serveres fra kl. 17.30.
(skal bestilles senest kl. 16.00, dagen før forestillingen)

Køb din månedsmenu sammen med billet til koncert/show/foredrag m.v.
Har du allerede købt billet til koncert/show – kan du finde en månedsmenu til dit show her.

Maden tilberedes i Jysk Musikteaters eget køkken

2 retters menuer 2023

September:
Varmrøget laks fra Katrinedal – radiser – dildcreme
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Helstegt oksefilet – hjemmerørt bearnaisesauce – sensommersalat – grove fritter

Oktober (Oktobers månedsmenu serveres ikke mens vi spiller musical):
Skovsvampesuppe serveret i brødbowle
***
Langtidsstegt vildsvinenakke – rosmarin kartofler – rosenkål

November (Novembers månedsmenu serveres ikke mens vi spiller musical):
Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

December:
Røget laks – peberrodscreme – ærteskud
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Andeconfit – nøddestegte kartofler – glaceret rødbeder – orangesauce

2024:

Januar:
Cremet gulerodssuppe – unghanesouflé – friske krydderurter
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Oksemedallion – rødvinsglace – bagte rodfrugter – kartoffelsouflé

Februar:
Røget laksetatar – dijon – rødløg – kørvel
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Kalvespidsbryst – skysauce – stegte kartofler – vinterurter

Marts:
Røget dyrekølle – balsamico – salte mandler – syltede bøgehatte
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Coq au vin – perleløg – bacon – timiankartofler

April:
Bresaola – syltede tomater – ristede kerner – sellericreme
***
Langtidsstegt kalveculotte – pommes Anna – smørristede forårsgrøntsager – demi glace

Maj:
Smørdampede grønne asparges – dild – hollandaise – pocheret æg
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Kalvemedallion – cremolata – smørstegte kartofler – portvinsglace

August:
Bagt kulmule – ærtepure – håndpillede rejer
***
Farseret unghanebryst – knuste kartofler – ristet spidskål – pimentsauce

Har du fødevareallergi eller andre hensyn, kontakt os venligst for aftale.

STRYGET Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Mere info:

Restaurantchef Klaus Nielsen
klaus@jmts.dk
tlf. 3080 6973