Månedens menu

Stryget Restaurant & Teatercafe serverer en lækker og velsmagende 2-retters menu med årstidens spændende råvarer i forbindelse med forestillinger i Jysk Musikteater. Læs om menuerne for den enkelte måned under dit arrangement.

Menuen serveres fra kl. 17.30.
(skal bestilles senest kl. 16.00, dagen før forestillingen)

Køb din månedsmenu sammen med billet til koncert/show/foredrag m.v.
Har du allerede købt billet til koncert/show – kan du finde en månedsmenu til dit show her.

Maden tilberedes i Jysk Musikteaters eget køkken

2 retters menuer

April:
FORRET: Bresaola – syltede tomater – ristede kerner – sellericreme
HOVEDRET: Langtidsstegt kalveculotte – pommes Anna – smørristede forårsgrøntsager – demi glace

September:
FORRET: Varmrøget laks fra Katrinedal – radiser – dildcreme. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Helstegt oksefilet – hjemmerørt bearnaisesauce – sensommersalat – grove fritter

Oktober:
FORRET: Skovsvampesuppe serveret i brødbowle
HOVEDRET: Langtidsstegt vildsvinenakke – rosmarin kartofler – rosenkål

November:
FORRET: Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

December:
FORRET: Røget laks – peberrodscreme – ærteskud. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Andeconfit – nøddestegte kartofler – glacerede rødbeder – orangesauce

2025:

Januar:
FORRET:
Cremet gulerodssuppe – bagt torsk – friske krydderurter
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: 
Langtidsstegt Oksefilet – rødvinsglace – bagte rodfrugter – kartoffeltærte

Februar:
FORRET: Røget laksetatar – dijon – rødløg – kørvel
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Dansk kalvefilet – skysauce – stegte kartofler – vinter urter

Marts:
FORRET: Røget dyrekølle – balsamico – salte mandler – syltede bøgehatte. Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Coq au vin – perleløg – bacon – timiankartofler

April:
FORRET: Bresaola – syltede tomater – ristede kerner – sellericreme
Serveret med surdejsbrød og smør
HOVEDRET: Langtidsstegt kalveculotte – pommes Anna – smørristede forårsgrøntsager – demi glace

Maj:
FORRET: Smørdampede grønne asparges – dild – hollandaise – pocheret æg
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Kalvemedallion – cremolata – smørstegte kartofler – portvinsglace

August:
FORRET: Bagt kulmule – ærtepure – håndpillede rejer
Serveret med surdejsbrød og smør
HOVEDRET: Provencestegt kylling – knuste kartofler – ristet spidskål – pimentsauce

September:
FORRET: Varmrøget laks fra Katrinedal – radiser – dildcreme
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Dansk kalvemørbrad, persillekartofler, dijonglace og ristede æbler

Oktober:
FORRET: Skovsvampesuppe
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Helstegt oksefilet – hjemmerørt bearnaisesauce – ristede sensommer grønsager – grove fritter

November:
FORRET: Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto 
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

December:
FORRET: Røget laks – peberrodscreme – ærteskud
Serveret med surdejsbrød & smør
HOVEDRET: Andeconfit – nøddestegte kartofler – glaceret rødbeder – orangesauce

Har du fødevareallergi eller andre hensyn, kontakt os venligst for aftale.

STRYGET Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Mere info:

Restaurantchef Klaus Nielsen
klaus@jmts.dk
tlf. 3080 6973